Papa eet gratis!

28 mei 2019

Papa eet gratis! 

Verras jou papa met een gratis 4-gangen menu van de chef(fin).

Bij afname van minimaal 3 4-gangen menu's van de cheffin eet vader gratis.
Geldig van dinsdag 11 juni t/m zaterdag 15 juni.

Reserveren kan via: 078-6456179

Petit Paris viert haar 1 jarig bestaan!

23 mei 2019

1 Juni vieren wij ons 1 jarig bestaan! en, wie jarig is deelt uit!
Na het eerste jaar succesvol te hebben volgemaakt, zien wij mogelijkheden om met Petit Paris naar een hoger niveau te klimmen.
Op zaterdag 1 juni geven wij hiervoor het startsein!

Wat minder Bistro, wat meer Restaurant!

Op 1 juni serveren wij uitsluitend onderstaand 5-gangen menu.

Langzaamgegaarde buikspek
wortel | spongecake | stroop

Gerookte paling
asperge | tzar-kaviaar | venkel

Bisque van Schaaldieren 
hollandse garnalen | cognac | zeekraal

Eendenborst 
Kumquats | knol | cassave

Chocolade bar
vanille | caramel | praliné

Kosten: 55 euro met een bruisend aperitief van het huis!

Wijn&Spijs menu bekend!

13 mei 2019

Steaktartaar van Bavette 
aardappel kaantjes | desemcrouton | 3 bereidingen van ui | gepocheerd ei

Coquilles
jambon de Bayonne | crunch jambon-pistache | lamsoor | venkel | beurre noisette met beurre blanc

Aardappel muffin 
gebakken eendenlever | gecarameliseerde appel | PX stroop | wortel-limoen crème

Lamsrack 
witte asperge | ras el hanout jus de veau | knolselderij-witte chocolade crème | doperwten | Cassave

Parfait van witte chocolade en framboos
gel van framboos en rozenwater | hangop van vanille | kletskop van roze peper | caramel van likeur 43

Reserveren verplicht!
Kosten: 60, inclusief wijn, water en koffie

Wijn-en-Spijs avond

14 maart 2019

In navolging van het succes van de wijn en spijs avond van 20 februari gaan organiseren wij op donderdag 16 mei de tweede editie van de wijn en spijs avond. Op deze avond serveren wij een 5-gangen diner met bijpassende wijnen, water en koffie voor 60 euro per persoon.

Reserveren hiervoor is verplicht.

Zet de datum alvast in de agenda want vol=vol.

Asperges

Asperge's! 

05 April 2019

De eerste asperge's zijn er alweer 
Daarom vanaf vrijdag 05 april buiten de kaart om asperges! 

Lauwwarme schol € 12
aspergesalade | aspergeschuim | ei

Aspergesoep € 7
Hollandse garnalen | bieslook

Achterham met asperges € 23
krielaardappel | botersaus

Zalmfilet met asperges € 23
Hollandaise | krielaardappel | dille 

Asperge menu
laat u verrassen door de chef
Vlees of vis

3 - gangen € 35
4 - gangen € 45

Pasen

1 maart 2019

Pasen komt er weer aan! 
Wij zijn  1e paasdag gesloten, graag verwelkomen wij u op 2e paasdag voor een heerlijke paasbrunch of vanaf 18:00 voor een 4-gangen paasdiner.

Paasbrunch | vanaf 12:00
Met de Paas brunch verrassen wij u met een uitgebreid paasbrunchbuffet met een glas mousserend bij binnenkomst. 

35 euro per persoon, inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. 
overige dranken niet inbegrepen.

Paasdiner | vanaf 18:00
Tijdens het Paasdiner kunt u genieten van een 4-gangen menu van de Chef! 
45 euro per persoon

Voorgerecht:
Lauwwarme Zeewolf met Garnalenboter en bieslook

Tussengerecht: 
Spoom met Framboos

Hoofdgerecht:
Gegrilde zijlende van Rund met witte asperges en dragonboter

Dessert:
Proeverij van kers en chocolade

Oosterscheldekreeft

Oosterschelde kreeft avond

12 maart 2019

Op donderdag 28 maart wordt het Oosterschelde kreeft seizoen officieel geopend! Op donderdag 4 april vieren wij dit met een 4-gangen Oosterschelde menu.

Voorgerecht:
Lauwwarme in de boter gestoofde kreeft
Zeeuwse aardappel | Kreeft | lamsoor | dulce olie | zilte zee groenten | zilte kruiden

Tussengerecht:
Bisque van schaaldieren
vongole | kreeft | gamba | zeekraal

Hoofdgerecht:
Gegrilde halve kreeft
bearnaise | huisgemaakte friet | zilte zee groenten

Dessert
Zeeuws dessert
Zeeuwse babbelaar |  witte chocolade creme | Zeeuwse bolus |  citroen | rabarber

Dit menu bieden wij aan voor 65 euro per persoon.
Met wijnarrangement, water en koffie na voor 85 euro.

Reserveren