Bekijk ons menu!
reserveren NU BELLEN

Les Entrees

Escargots de bourguignonne

Langzaam maar zó lekker

€ 10,50

PateĢ de Foie gras met appel-rozijn-gember chutney

Een zeer gewilde franse klassieker

€ 14,50

Proeverij van eend met kletzenbrood

Verschillende structuren van eend. 

€ 13,50

Bloedworst op toast met een rode wijn stroop

Bij grootmoeder aan tafel

€ 8,50

Oesters van het seizoen

Genieten aan de franse kust 

€ 15,00

Plankje met gesneden vleeswaren en huisgemaakte paté

Een mooi begin van de avond

€ 12,50

Gamba's uit de oven met knoflook, chili en een broodje

Een gerecht met een smaakexplosie

€ 13,50

Soupe

Briesoep met pijnboompit en bosui

Een romige soep om de het diner mooi mee te beginnen.

€ 6,50

Licht pittige visbouillon met rivierkreeftjes

Het water loopt je in de mond door deze smakelijke bouillon

€ 7,50

Les plats principaux
Viande

Tournedos met paddenstoel en truffelkalfsjus

Chef's specialiteit!
Gebakken eendenlever supplement: € 6,00

€ 27,50

Côte de Boeuf in zijn eigen jus voor 2 personen

Samen genieten van een heerlijk stuk vlees!

€ 24,50 per persoon

Halve kip met zuurkool, appel en rozijn.

Bourgondisch genieten in de Bistro

€ 17,50

Varkensrollade van procureur met hete bliksem 

Met veel liefde op een klassieke manier bereid

€ 18,50

Een content titel

Met een ondertitel

Bekijken

Les plates principaux
Poisson

Dorade 'en papilotte' met prei en citroen

Een cadeautje op het bord

€ 23,50

Albacore tonijn met een rucola stamppot en een ansjovis beurre blanc

Een tinteling van de smaakpapillen

€ 23,50

Roodbaars met gepofte knolselderij en een schuimige frisse saus

Een licht, maar zeer smakelijk gerecht

€ 18,50

Op de huid gebakken Makreel met bimi en een tomaten witte wijn saus

Stevige vis met frisse tonen

€ 21,50

Portobello's met geitenkaas en walnoten

Ook voor de niet vegetarier een aanrader!

€ 18,50

Een content titel

Met een ondertitel

Bekijken

Bijgerechten

Groenten van de Dag

€ 2,50

Rijkgevulde salade

€ 2,50

Aardappel gratin uit de oven

€ 2,50

Dessert

Wentelteefjes met een witte chocolade saus en pistache ijs

Nergens anders zo lekker!

€ 7,50

Amaretti Bavaroise met Amaretto saus en Amaretti koekjes

Voor de zoetekauw

€ 6,50

Crémè Brûlee van banaan met Chocolade ijs

Crémè brûlee en een bananensplit in één

€ 7,50

Kaasplankje

De Chef selecteert elk seizoen zorvuldig de beste kazen

€ 12,50

Lunch

Soupe du jour

Soep van de dag

€ 6,50

Carpaccio

met Truffelmayonaise, pecorino, spekjes, pijnboompit en rucola

€ 11,75

Club Sandwich Petit Paris

met aioli, huisgerookte kip en een eitje

€ 12,00

Steak en Friet met een gebakken ei

van de haas in zijn eigen jus

€ 19,50

Salade gebakken gamba's met warme chilisaus en pinda's

€ 14,50

Uitsmijter Petit Paris

met rosbief en jonge kaas

€ 7,50

Steak Tartaar

geserveerd met een zacht ei

€ 11,75

Caesar Salade

met kipfilet, Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons

€ 11,50

Halve Kip

Geserveerd met friet

€ 17,50

Paté de Foie Gras

met een appel-gember-rozijnen chutney

€ 14,50

Escargots de Bourguignonne

€ 10,50

Cote de Boueff

in zijn eigen jus voor 2 personen

€ 24,50 p.p.

Salade gevulde Portobello

Gevuld met geitenkaas en walnoot

€ 16,50